Grenställ för smart förvaring

Grenställ är något som man stöter på oftare än man tror och även om man inte är bekant med ordet, har man troligtvis sett alla de stora ställningar som bär upp t.ex. lagervaror eller rör. Med hjälp av ett grenställ ser du till att få en praktisk och säker förvaringsplats av olika typer av långgods. Det kan t.ex. handla om rör av olika slag, men också brädor eller andra typer av produkter som kräver mycket lång förvaring och utrymme. 

Det är viktigt att se till att grenstället uppfyller de säkerhetskrav som finns när det kommer till lager och industri, för att undvika skador på produkter eller människor. Det finns många olika företag att vända sig till när det är dags att beställa grenställ, oavsett om det är för privat bruk eller till ett företag.

Olika typer av grenställ

När man beställer grenställ finns det inte enbart en version att välja. Stället brukar kunna fås som både dubbel- och enkelsidig, beroende på vilka behov man har. Det gäller även när det kommer till belastning och grenställen kan alltså tillverkas för både tunga och lätt produkter. 

Utöver belastning eller hur många sidor man ska kunna använda på stället, kan man även välja hur de olika armarna ska vara fästa. Många företag erbjuder mycket bra service och har stora kunskaper inom området. Det gör att man med fördel kan få tips och råd om hur grenställen bör se ut. Eftersom alla lagerlokaler kan se olika ut, kan du även få dina grenställ specialanpassade efter de utrymme där ställen förväntas vara placerade. Med smarta grenställ ökar du säkerheten för både människor och miljö, samtidigt som du kan hålla snyggt och ordning omkring dig.